Финансиски услуги

 • Се што очекувате од водечка фирма во областа на финансиски услуги, даноци и сметководството; Сигурност, Пристапност, Проактивност.

 • ОДЛИЧНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ОСНОВАТА НА НАШИОТ БИЗНИС ! НАШИТЕ КОНСУЛТАНТИ СЕ СЕКОГАШ РАСПОЛОЖЕНИ ЗА РАЗГОВОР СО ВАС !


СЕЛЕКЦИЈА И ИЗБОР НА ФИНАНСИСКИ КАДАР

Ви помагаме да го составите вашиот тим!! Изборот на вистински кадар секогаш се покажува за клучен потег на секоја компанија.

Тимот на АМПЛУС може да ви помогне при изборот на вашиот финансиски кадар: 

 • финансиски асистент
 • помошник сметководител
 • сметководител
 • финансиски менаџер 
 • финансиски директор

Процесот на селекција на кандидатите и експертскиот тим на АМПЛУС ке Ви омозвожат да го добите вистинскиот човек за вас. 

Услугата вклучува:

 • огласување на потребната позиција согласно потребите за истата
 • процес на селекција со 2 интервјуа
 • тестирање на кандидатите
 • предлог до клиентот до 3 потенцијални кандидати за бараната позиција со евалуација за истите.