Финансиски услуги

  • Се што очекувате од водечка фирма во областа на финансиски услуги, даноци и сметководството; Сигурност, Пристапност, Проактивност.

  • ОДЛИЧНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ОСНОВАТА НА НАШИОТ БИЗНИС ! НАШИТЕ КОНСУЛТАНТИ СЕ СЕКОГАШ РАСПОЛОЖЕНИ ЗА РАЗГОВОР СО ВАС !


УСЛУГИ ЗА СТАРТУВАЊЕ СО БИЗНИС

Сертифиицирани регисрациони агенти

АМПЛУС поседува стручен кадар за комплетната постапка за отварање на нова фирма – овластени регистрациони агенти кои ќе ви помогнат во започнувањето на вашиот нов бизнис. 

Вашата нова фирма за рекордно краток период ќе биде функционална.

Контактирајте на за повеќе детали....