Финансиски услуги

Овозможуваме финансиски, сметководствени и консултантски услуги за мали, средни и големи претпријатија, непрофитабилни организации, трговци-поединци и странски инвеститори кои инвестираат во нови бизниси во Македонија.

Нашите услуги:

 

Барање за понуда

БАРАЊЕ ЗА ПОНУДА


captcha