Орце Николов 206/1-17, 1000 Скопје

Услуга

Услуги за стартување со бизнис

Сертифицирани регистрациони агенти

АМПЛУС поседува стручен кадар за комплетната постапка за отварање на нова фирма – овластени регистрациони агенти кои ќе ви помогнат во започнувањето на вашиот нов бизнис. 

Услуги за стартување со бизнис

Вашата нова фирма за рекордно краток период ќе биде функционална.

Контактирајте не за повеќе детали....