Орце Николов 206/1-17, 1000 Скопје

АМПЛУС - Ваш финансиски бизнис партнер

Прочитај повеќе

Технолошки решенија за вистински бенефит од outsourcing услугата

Прочитај повеќе

Комплетна финансиска поддршка за вашата компанија

Прочитај повеќе

Нашите услуги

Овозможуваме финансиски, сметководствени и консултантски услуги за мали, средни и големи претпријатија, непрофитабилни организации, трговци-поединци и странски инвеститори кои инвестираат во нови бизниси во Македонија. Амплус – Вашиот водич во сметководството.

Сите услуги
Сметководство
Сметководство

За успех е потребно - голема слика, плус детали.

Финансиски контролинг
Финансиски контролинг

Клучна стручна помош на менаџментот.

Услуги за стартување со бизнис
Услуги за стартување со бизнис

Oвластени регистрациони агенти кои ќе ви помогнат.

Даноци
Даноци

Навремено даночно планирање заштедува капитал и средства за идно инвестирање.

Пресметка на плата
Пресметка на плата

Трендот Пресметката на Платата да се одвива надвор од фирмата дури и истата да има внатрешно сметководство не е случаен.

Селекција и избор на финансиски кадар
Селекција и избор на финансиски кадар

Изборот на вистински кадар секогаш се покажува за клучен потег на секоја компанија.

Финансиски софтвер
Финансиски софтвер

Напредната технологија е услов за брзината, точноста и навременоста во обработката на податоците.

Обука на финансиски и административен кадар
Обука на финансиски и административен кадар

АМПЛУС обезбедува in house обука за своите клиенти.

Поставување на административни, финансиски и сметководствени процедури
Поставување на административни, финансиски и сметководствени процедури

Зошто во секој бизнис треба да постојат Политики и Процедури?

Внатрешна / мини ревизија
Внатрешна / мини ревизија

Внатрешната ревизија им обезбедува на менаџерите постојан извор на информации за постоечката контрола на друштвото.

Финансиска анализа
Финансиска анализа

Сè што работи еден бизнис всушност се отсликува во финансиските извештаи.

Бизнис план
Бизнис план

Скоро сите бизнис експерти се сложуваат во една работа: важноста за драфтирање на бизнис план.

Пакети услуги

Добијте ја вистинската сметководствена услуга или пакет на услуги кои ви требаат по најповолни цени.

Сектори

Со текот на годините развивме значајна експертиза за различни сектори и индустрии, со цел да ги задоволиме високите барања на нашите клиенти. Дел од секторите се претставени во продолжение:

Сите сектори
IT Сектор
IT Сектор
Градежништво
Градежништво
Производство
Производство
Консалтинг
Консалтинг
Едукација
Едукација
Недвижности
Недвижности

Побарајте понуда

Нашите пакети се прилагодени кон вашите потреби било да се работи за нова компанија, или постоечка.

Промената на сметоводството сега е работа која нема да бара ваш ангажман. Нашите стручни лица тоа ќе го направат сметководството полесно за вашето редовно работење.

Побарајте ПОНУДА за вашите потреби и преминете професионалност во полето на финансискиот outsourcing.

Цена на вашата услуга

Задоволни клиенти

Деталниот и стандардизиран пристап на АМПЛУС во обработката на податоци ни обезбедува чуство на сигурност во нашата рабта.

- B Watch

Директната поврзаност до финансискиот софтвер за сметководствено работење на АМПЛУС ни дозволува постојана достапност до финансиски извештаи и пристап до сите финансиски и HR параметри.

Ваквиот начин на соработка ни овозможува постојана информираност, контрола и представува вистински бенефит од OUTSOURCING  услуга.

- Inside Development

Со АМПЛУС добивме одлична поддршка за нашите сметководствени потреби и во нашите бизнис процеси како на локално така и на интернационално ниво.

- Lycamobile

Покрај стандардизираната и навремена обработка на податоци, можностите за нивна брза и автоматска обработка во извештаи, значителна поддршка имаме и во бизнис консалтингот кој е значителна потреба во нашето работење.

- Nebb Solutions

Професионалната поддршка во процесот на финансиското поставување на нашите бизнис процеси во софтверско решение, ни представува голема предност и ги олеснува и убрзува бизнис процесите.

- Усјепор

Вистински партнер во областа на финансискиот и бизнис консалтинг.

- Karanovic Partners